INGEHAAKT het vervolg

feestdagen INGEHAAKT maatschappelijke betrokkenheid merk vervolg visitekaartjes

Eindelijk is het dan zover! INGEHAAKT is back live en nu met een site met nog veel meer assortiment!

Naast de mondkapjes maakt INGEHAAKT nu nog veel meer leuke en unieke handgemaakte items!

De eerste stappen naar het begin van het merk INGEHAAKT waren gezet, echter het vervolg liet even op zich wachten. Maar terwijl wij even offline waren hebben wij uiteraard achter de schermen volop gewerkt aan de vernieuwde site en het uitbreiden van het assortiment.

Maar wat gebeurd er nu allemaal zoal achter de schermen bij een beginnend merk?

Nou je zult het niet denken maar het is heel veel denkwerk, netwerken en onderzoek plegen.

Waar het lijkt of ik alleen maar bezig ben om mijn productie te maken/te handwerken, ben ik ook nog een heel business plan aan het maken, contacten met allerlei partijen aan het leggen en nog iets heel leuks is coming soon!!

Ik zal alvast een heel klein beetje verklappen: INGEHAAKT wil naast een nieuw merk ook vooral maatschappelijk betrokken zijn, wij zullen er binnenkort veel meer over verklappen!!

Maar veel van de tijd van een beginnend merk gaat zitten in de berekeningen van prijzen en cijfers, marktonderzoek, marketing, hoger in de Google ranking komen (je leert zoveel bij over SEO's echt ongelooflijk!) en dan is daar het moment dat je visitekaartjes laat drukken voor INGEHAAKT.

Ik kreeg het aanbod bij super leuke lokale salons en winkels om visitekaartjes achter te laten, hoe lief en super betrokken! Alleen die waren er dus nog niet! Oops...

Het doet INGEHAAKT super goed om het enthousiasme van de klanten te zien, en de lieve en leuke reacties dat geeft mij zoveel positieve energie! Daar doe ik het voor en om de wereld meer kleur te geven en maatschappelijke betrokkenheid!

Leuk is ook dat de feestdagen zo langzaamaan steeds dichterbij naderen!

Het zijn echt nog maar 23 nachtjes slapen tot 5 december en ongeveer een maand voor kerst!

Tip van ons: wees op tijd met het bestellen van jouw unieke cadeautjes bij INGEHAAKT!

Wegens de feestdagen verwachten wij, alsmede ook PostNL, grote drukte. Dus wees op tijd met bestellen en je bent zeker van een geweldig cadeau voor de feestdagen!

Wij zijn al in de feestdagen stemming, jij ook?

Warme groetjes Inge van INGEHAAKT

 


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd