Content creator

content creator

Samenvatting

Jij bent de content creator voor ons maatschappelijke label Ingehaakt! Jij draagt middels jouw content en creativiteit onze maatschappelijke missie uit.
Uren: naar wens in te delen van 1 - 40 uur per week

Uitgebreide omschrijving

Content creator

Stichting Ingehaakt is op zoek naar die content creator die onze maatschappelijke missie, visie en droom in content weet uit te dragen. Alsmede onze ingehaakt producten aan het grote publiek weet voor te stellen.

Wat kun jij doen?

Wij staan altijd open voor werkzaamheden en ideeën maar denk bij deze functie aan:

  • Het onderhouden van social media

                     - Instagram

                     - Facebook

                     - LinkedIN

  • Het schrijven van content voor:

                     - benadering van o.a. de media

                     - nieuwsbrieven

  • Het maken/ uitwerken van drukwerk, flyers en promotiemateriaal

Mocht de wens er zijn valt deze functie te combineren met het maken van beeld content (foto's / video's en ander beeldmateriaal) voor content doeleinden.

In een notendop meer over ons:

Wij zijn een startende maar snel groeiende stichting (stichting Ingehaakt), en wij zetten middels handgemaakte producten (nu voornamelijk haken en breien) het Ingehaakt label op de markt.

Met dit label maken wij maatschappelijke betrokkenheid mogelijk. En met de Ingehaakt producten vragen wij ook aandacht voor deze maatschappelijke betrokkenheid.

Ingehaakt is altijd op zoek naar mensen die willen inhaken en meedenken met Ingehaakt. Onze ambities zijn groot net als het enthousiasme van iedereen bij Ingehaakt.

Wat krijg jij ervoor terug?

Wij werken geheel met vrijwilligers.

Dit houdt in dat jij zelf bepaalt wat je doet, hoeveel je doet en wanneer je bezig gaat.

Uiteraard is dit werk wel voor jou geheel kosteloos, wij vergoeden materiaal en andere zaken in overleg. Dus op de uurtjes die je erin steekt na, kost het niks maar deze uren krijg je dubbel en dik weer terug van ons middels fun en een enthousiaste, inspirerende en uiteraard motiverende omgeving en gezellig netwerk.

Ben jij jong en vol nieuwe ideeën, of heb je juist veel ervaring?

Iedereen is welkom!

Werkplek

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis of waar je maar wilt!

Wij ontmoeten elkaar voor wie wil bij de meeting op een centraal gelegen moderne locatie nabij het station in Enschede en sparren hier met elkaar over leuke ideeën, kansen die wij zien voor Ingehaakt maar het is ook vooral heel gezellig (en wie wilt neemt het creatieve werk mee!)

Meetings

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis of waar je maar wilt!

Voor wie wil komen wij iedere 2 weken op woensdagmiddag  van 15:30 - 17:30 uur bijeen in een meeting ruimte bij OF-US te Enschede. (Adres: Piet Heinstraat 12, naast het centraal gelegen station in Enschede)

Je bent meer dan welkom in Enschede om aan te schuiven bij deze inloop/ meetings voor koffie en/of thee, voor het halen/ brengen van materialen of gewoon voor de gezelligheid.

Deelname aan de meetings en bij de inloop komen is op vrijwillige basis en altijd leuk maar zeker niet een vereiste!

Woon je wat verder weg van de locaties? dan sturen wij de materialen gewoon op en kunnen per app, telefoon of middels de computer contact houden!

Kom jij een keertje kijken of wil jij je aanmelden? Of liever eerst meer informatie? Neem dan vooral contact op voor meer informatie of aanmelding.