Vrijwilliger worden

(Stichting) Ingehaakt is altijd op zoek naar mensen die willen inhaken en meedenken met Ingehaakt.

Wij zijn snel groeiend en werken geheel met vrijwilligers.

Dit houdt in dat jij zelf bepaalt wat je doet, hoeveel je doet en wanneer je bezig gaat.

Uiteraard is dit voor jou geheel kosteloos, wij vergoeden materiaal en andere zaken in overleg. Dus op de uurtjes die je erin steekt na, kost het niks maar deze uren krijg je dubbel en dik weer terug van ons middels fun en een enthousiaste, inspirerende en uiteraard motiverende omgeving en gezellig netwerk.

Ben jij jong en vol nieuwe ideeën, of heb je juist veel ervaring?

Heb jij creatief talent (naast haken en breien zijn ook andere ideeën zeer zeker welkom!), een administratief talent, de marketing skills of andere bruikbare skills en een groot enthousiasme voor Ingehaakt?

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis maar ontmoeten elkaar voor wie wil om de 2 weken op een centraal gelegen moderne locatie nabij het station in Enschede en sparren hier met elkaar over leuke ideeën, kansen die wij zijn voor Ingehaakt maar het is ook vooral heel gezellig (en wie wilt neemt het creatieve werk mee!)

Meetings

Wij komen alle even weken, dus om de 2 weken op woensdagmiddag van 13:30 - 15:30 uur bijeen in een meeting ruimte bij OF-US te Enschede.

Kom jij een keertje kijken of wil jij je aanmelden? Neem dan vooral contact op met Inge van Ommeren (0610708211) of mail naar info@ingehaakt.nl voor meer informatie of aanmelding.

Ben jij mega enthousiast maar weet je niet wat kan en waar je bij kan ondersteunen, wij denken graag mee!

Wij zijn Ingehaakt, jij ook?