Wie zijn wij en wat doen wij?

ANBI stichting ingehaakt is opgericht met het doel om maatschappelijke betrokkenheid en participatie mogelijk te maken.
Denk hierbij ook aan het verbinden en mogelijk maken van diversiteit en inclusiviteit.
Juist het laagdrempelige haken en breien dat wij doen maakt het mogelijk om op een zeer laagdrempelige manier bij te kunnen dragen aan die saamhorigheid.


Daarnaast verbinden wij ieder door middel van een hobby en passie.
Dit om eenzaamheid tegen te gaan en werkervaringsplekken te kunnen bieden voor hen met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Om de hiervoor geldelijke middelen te kunnen genereren verkopen wij doorgaans hetgeen handgemaakt (gehaakt/ gebreid) is onder het label ingehaakt .
(hetgeen uiteraard dan ook in goed verkoopbare staat is).


Dit om hiermee geld in te zamelen voor het bestaan, behoud en groei van onze stichting. Goed te weten is dat ons bestuur af ziet van alle vergoedingen.


Hierbij houden wij natuurlijk 100% voor ogen dat verbinden en maatschappelijke
betrokkenheid het doel is!


Wij werken uiteraard zonder deadlines en druk en niemand van de vrijwilligers dan wel betrokkenen doet iets tegen zijn of haar wil in of onder druk.

Met onze sociale missie streven wij dan ook naar een mooiere, leefbare en duurzamere wereld waarin er minder eenzaamheid is.

 

Wat kun jij doen om te helpen?

Doordat jij ons Ingehaakt product koopt en of doneert, hebben wij de middelen om mensen creatief te laten zijn, niet meer eenzaam te laten zijn, en kunnen wij steeds meer mensen kansen bieden om werkervaring op te doen.

Dat dat dan ook nog eens met zoveel mogelijk duurzaam garen gebeurd is nog meer een goede reden om jouw Ingehaakt product aan te schaffen.

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis maar ontmoeten elkaar voor wie wil om de 2 weken op een centraal gelegen moderne locatie en sparren hier met elkaar over leuke ideeën en kansen die wij zijn voor het label Ingehaakt. Maar bovenal is het vooral heel gezellig en wie wilt neemt het creatieve werk mee!