Wat doen wij?

Wij maken met elkaar jouw Ingehaakt product mogelijk!

Stichting Ingehaakt denkt samen met haar vrijwilligers na over leuke producten om te gaan maken en te verkopen. Hierin worden alle kosten door Stichting Ingehaakt gesponsord alsmede alles wat maar met dit product te maken heeft. De vrijwilligers steken voor jouw product hun handen uit de mouwen en steken hun tijd erin!

Doordat jij ons Ingehaakt product koopt, hebben wij de middelen om mensen creatief te laten zijn, niet meer eenzaam te laten zijn, en kunnen wij steeds meer mensen kansen bieden om werkervaring op te doen.

Dat dat dan ook nog eens met zoveel mogelijk duurzaam garen gebeurd is nog meer een goede reden om jouw Ingehaakt product aan te schaffen.

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis maar ontmoeten elkaar voor wie wil om de 2 weken op een centraal gelegen moderne locatie en sparren hier met elkaar over leuke ideeën en kansen die wij zijn voor het label Ingehaakt. Maar bovenal is het vooral heel gezellig en wie wilt neemt het creatieve werk mee!