RETOURNEREN

Retour termijn/ Termijn van annulering

Je kunt je bestelling zonder opgave van reden retour sturen binnen de 14 dagen of de bestelling annuleren. Neem alvorens het retourneren / annuleren even contact met ons op en wij overleggen over een passend alternatief of teruggave van het bestede bedrag van de producten.

Je hebt na deze retour melding ofwel annulering 14 dagen de tijd om onaangebroken producten zonder opgave van reden retour te sturen. Alleen complete, ongebruikte en onbeschadigde producten mag je retour sturen.

Wil je jouw aankoop retourneren?

Bij voorkeur ontvangen wij de retouren in de originele verpakking, waarin wij het naar jou hebben gestuurd. Heb jij de originele verpakking niet meer, of is deze niet geschikt, stuur het materiaal in een deugdelijke verpakking naar ons terug. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.


Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht?

Zorg dan dat het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ingehaakt.nl


Retour adres:

Stichting Ingehaakt
Beltstraat 43-2
7512 AC ENSCHEDE

Voeg bij de retourzending de bijgeleverde factuur en/ of pakbon. Dit zorgt voor een vlottere verwerking. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Wij zullen na ontvangst van de goederen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail of social media. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.

Per ongeluk een verkeerd adres/ informatie verstrekt?

Neem bij constatering direct contact met ons op en wij wijzigen indien dit nog mogelijk is de gegevens.