RETOURNEREN / TERUGBETALINGSBELEID

Retour termijn/ Termijn van annulering

Je kunt je bestelling zonder opgave van reden retour sturen binnen 14 dagen (na ontvangst van de goederen) of de bestelling annuleren binnen een termijn van 14 dagen na het aangaan van de bestelverplichting. Neem alvorens het retourneren / annuleren even contact met ons op en wij overleggen over een passend alternatief of teruggave van het bestede bedrag van de producten.

Je hebt na deze retour melding ofwel annulering 14 dagen de tijd om de eventueel (onaangebroken) producten zonder opgave van reden retour te sturen.

Wil je jouw aankoop retourneren/ gebruik maken van het herroepingsrecht?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij voorkeur ontvangen wij de retouren in de originele verpakking, waarin wij het naar jou hebben gestuurd. Heb jij de originele verpakking niet meer, of is deze niet geschikt, stuur het materiaal in een deugdelijke verpakking naar ons terug. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.


Contactwijze & retour adres

Zorg dat het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden of anderszins deugdelijke verpakking. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht zoals ook hierboven beschreven kun je contact met ons opnemen via info@ingehaakt.nl


Retour adres:

Stichting Ingehaakt
Beltstraat 43-17
7512 AC ENSCHEDE

Voeg bij de retourzending de bijgeleverde factuur en/ of pakbon. Dit zorgt voor een vlottere verwerking. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Wij zullen na ontvangst van de goederen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail (info@ingehaakt.nl) of social media. Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te antwoorden.

Per ongeluk een verkeerd adres/ informatie verstrekt?

Neem bij constatering direct contact met ons op en wij wijzigen indien dit nog mogelijk is de gegevens.