Wij breiden uit, kom jij onze brei(st)ers meehelpen?

Samenvatting

Stichting ingehaakt is op zoek naar die enthousiaste brei(st)er die wil bijdragen aan onze maatschappelijke missie en een passie heeft voor breien.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn een startende maar snel groeiende stichting (stichting Ingehaakt), en wij zetten middels handgemaakte producten (nu voornamelijk haken en breien) het Ingehaakt label op de markt. Impact maken en tegelijk samen geld inzamelen voor onze financiering middels jouw hobby breien?

Van tops en truien tot aan sokken, wij breien het en hier kan het! ( en zonder vervelende deadlines of verplichtingen!)

Met het ingehaakt label maken wij maatschappelijke betrokkenheid mogelijk en vragen wij ook aandacht voor deze maatschappelijke betrokkenheid. Deze producten zijn op veel verkoopplatformen te vinden (denk aan bol.com) en zelfs over de grens zijn wij al ingehaakt!

Ingehaakt is altijd op zoek naar mensen die willen inhaken en meedenken met Ingehaakt. Onze ambities zijn groot net als het enthousiasme van iedereen bij Ingehaakt.

Wij werken geheel met vrijwilligers.

Dit houdt in dat jij zelf bepaalt wat je doet, hoeveel je doet en wanneer je bezig gaat.

Uiteraard is dit werk wel voor jou geheel kosteloos, wij vergoeden materiaal en andere zaken in overleg. Dus op de uurtjes die je erin steekt na, kost het niks maar deze uren krijg je dubbel en dik weer terug van ons middels fun en een enthousiaste, inspirerende en uiteraard motiverende omgeving en gezellig netwerk.

Ben jij jong en vol nieuwe ideeën, of heb je juist veel ervaring?

Iedereen is welkom!

Werkplek

Wij zijn flexibel net als de maatschappij want wij kunnen werken vanuit huis of waar je maar wilt!

Wij ontmoeten elkaar voor wie wil om de 2 weken bij de meeting op een centraal gelegen moderne locatie nabij het station in Enschede en sparren hier met elkaar over leuke ideeën, kansen die wij zien voor Ingehaakt maar het is ook vooral heel gezellig (en wie wilt neemt het creatieve werk mee!)

Meetings

Wij komen om de 2 weken op woensdagmiddag van 15:30 - 17:30 uur bijeen in een meeting ruimte bij OF-US te Enschede.

Deelname aan de meetings is op vrijwillige basis en altijd leuk maar zeker niet een vereiste!

Ook ben je meer dan welkom om wekelijks (woensdagmiddag 13:30-15:30 uur bij OF-US te enschede) aan te schuiven bij de inloop voor koffie en/of thee, voor het halen/ brengen van materialen of gewoon voor de gezelligheid.

Kom jij een keertje kijken of wil jij je aanmelden? Of liever eerst meer informatie? Neem dan vooral contact op voor meer informatie of aanmelding.